неділю, 11 липня 2010 р.

РАК. Лікування раку природними методами.

Лікування раку природними методами.

В кінці 2008 року Всесвітня організація охорони здоров'я прогнозувала, що до 2010 року ракові захворювання стануть основною причиною смертності. Реальність недалека від прогнозів.

За останні роки в Україні на онкохворих щороку виявляють понад 160 тисяч. Які ж у нас шанси? 50 на 50. За статистикою від раку виліковується тільки кожен другий.

Рак - болезнь, онкоСправа в тому, що наша сучасна медицина (в найбільшій мірі пострадянська) мало звертається до фітотерапії при лікуванні не тільки раку, а й інших хвороб. Проте на жаль більшість людських хвороб опираються як сучасним методам лікування так і сучасним лікам. В цій безнадійній ситуації ми як завжди надіємся на природу. Якщо природа може допомогти, то чому цим нехтувати?

Найбільшу допомогу, яку можуть дати в лікуванні раку біоактивні добавки – зняти інтоксикацію.

Одним із періодів хвороби є період виздоровлення. І в цей період виникає стан астенії (виснаження). Чим цей період визначається – загальна слабість, нудота, відсутність апетиту.

Я думаю, що кожен знає цей період після простуди або грипу. Температури нема, грип ніби відступив, але залишилися неприємні наслідки: низька працездатність та описані вище наслідки. Напевно, кожен лікар знає, що цей період є найнебезпечнішим.
Найкращими в цей період біодобавками будуть вітамін С, Рідкий Хлорофіл, Локло. Якщо призначалися також антибіотики, то необхідним буде БАД Біфідофілус Флора Форс
Чим відрізняється хворий саме раковим захворюванням? Тим, що ростуча пухлина характеризується бурним ростом. Крім швидкого росту майже кожна десята онкоклітина розпадається із значним виділенням небезпечних токсинів та ферментів, які сприяють росту нових ракових клітин.

В такій ситуації на перше місце серед бад NSP відведено Локло. Також настільним препаратом NSP має бути Рідкий Хлорофіл. І не тільки як розбавлена рідина. Його можна вживати й в чаї, в компоті, соках, в рідкій їжі.

Боротьба в лікуванні раку із вільними радикалами

Для більш ефективного лікування раку варто також приймати Замброзу. Адже в її склад входять чудові біоактивні речовини-антиоксиданти. Оскільки під час розпаду мертвих ракових клітин крім токсинів збільшується виділення вільних радикалів, які також негативно впливають на організм. Антиоксиданти із Замбрози добре справляються із цією проблемою.

Онология, врач, доктор
Важливим є також те, що у всіх вище згаданих препаратів не має летальної дози (тобто такої, що може призвести до смерті). Є дози тільки рекомендовані. Але ніякої загрози не може бути при збільшенні дози.
Абсолютно при будь-якому онкологічному процесі відбувається придушення імунітету людини. Більше того, під час росту ракових клітин виділяються активні речовини, які блокують імунозахисні механізми. Діють вони таким чином, що імунітет не розпізнає ракову пухлину, як загрозу. Тому пухлина росте без проблем.
В цьому випадку для підвищення імунітету варто приймати також БАД НСП Уна де Гато, Сік Ноні.

Наукою було виявлено цікавий факт, що ракова пухлина зупиняє свій ріст у випадку, якщо зупинити ріст капілярів до неї. В принципі логічний висновок. Адже саме по капілярам передаються всі необхідні речовини для росту тієї ж пухлини. Але цей висновок отримав експериментальне підтвердження.

Чим же зупинити ріст капілярів? БАД Акулячий Хрящ. В ньому містяться речовини, які називаються антиангеогенні фактори, що зупиняють ріст капілярів. Найбільший ефект дає приймання від 6 до 12 капсул цього препарату.
Варто також відмітити, що до складу Акулячого хрящу входить Гриб Рейші. Або гриб Безсмертя, гриб Довголіття. Він також є сильним імуноактиватором.
Досить цікава лікувальна дія Акулячого Хряща:
1. Цей БАД блокує утворення нових капілярів біля ракових пухлин, чим зупиняє їх ріст;
2. Часу зупинки росту достатньо для того аби організм розпізнав пухлину й активізував проти неї імунітет (вище я згадував про речовини від померлих ракових клітин, які заважають імунітету розпізнати пухлину, як загрозу організму).

Тобто, фактично на допомогу лікарю в лікуванні раку стає природа й імунітет людини.

На сьогодні я думаю достатньо. Продовження теми лікування раку в наступних постах.

А на десерт для підняття настрою після не дуже веселої теми традиційний кусок позитиву.



 З повагою,
Лідер NSP С.М. Гартингер

Немає коментарів:

Дописати коментар