пʼятницю, 9 квітня 2010 р.

Різниця між традиційними лікарськими препаратами з аптеки та продукцією Nature's Sunshine Produkts

Атаманюк Володимир Михайлович – менеджер компанії Nature's Sunshine Products, 26 років, м. Коломия, моб. тел. 098 25 70 219, 050 96 21 641.

Вам знайома фраза? «Таблеточку від голови випив і через 30 хвилин голова вже не болить, від печінки випив – і печінка не болить. А біодобавки п’єш-п’єш, а ефекту ніякого…».

Ми ж справжні українці – хочеться всього і відразу. Коли ми будуємо будинок, то халтура недобросовісних робітників, які економлять на цементі та інших будматеріалах, помітна не відразу. Тільки з роками стає помітним прискорене осідання фундаменту, поява тріщин, обвали тощо.


Всім відомий випадок руйнування будинків у Туреччині декілька років тому, коли внаслідок незначних підземних поштовхів було зруйновано багато будинків. Експертами тоді було встановлено, що причиною нестійкості будівель стало халатне відношення до роботи інженерів та робітників під час будування будинків – ними не дотримувались пропорції у використанні будівельних матеріалів, необґрунтовано обмежувалося застосування окремих елементів конструкцій відповідно до будівельних норм.

Таку перевірку часом проводити не варто. Мені дуже важко встановити позитивну дію продукції компанії Nature's Sunshine Products.

Так, недавно я проходив курс лікування від одного з шкірних захворювань. Мені лікарем було призначено препарати, що впливають не лише на мою проблему, але і на зміцнення імунітету загалом. Це такі препарати, як:

- Burdock/Бердок (Репейник);
- Red Clover/ Ред кловер (Красный клевер);
- Nutri-Calm/Нутри-Калм (або HVP/Эйч Ви Пи (Хмель Валериана Стротоцвет);
-Pau D`Arco/По д'Арко;
- Omega 3 EPA/Омега 3;
- Una De Gato/Уна де гато (Кошачий коготь);
- Chlorophyll liquid/Жидкий хлорофилл;
- Bifidophilus Flora Force/Бифидофилус флора та інші.

«На жаль» я не мав змоги оцінити ефективність цих препаратів, бо… не хворів.
Мій висновок: за допомогою звичайних препаратів з аптеки ми лікуємося, а з продукцією компанії Nature's Sunshine Products ми не хворіємо взагалі. Вибір за нами!

Немає коментарів:

Дописати коментар