понеділок, 26 квітня 2010 р.

Чи доступні ціни на продукцію компанії Nature's Sunshine Products?

Атаманюк Володимир Михайлович – менеджер компанії Nature's Sunshine Products, 26 років, м. Коломия, моб. тел. 098 25 70 219, 050 96 21 641.

Щодо різниці між тридиційними лікарськими препаратами та продукцією NSP можете прочитати тут.

Уявіть ситуацію: «Ви проходите по ринку в своєму місті у пошуках помідорів на салат, вивчаєте ціни і робите висновок, що середня ціна за 1 кг. помідорів становить 18-20 грн.Але, раптом, біля якогось кіоску помічаєте бабусю, яка продає помідори, і вирішуєте спитати ще й в неї про ціну на помідори. А вона відповідає: «Всі помідори по 5 грн. за кілограм!» Які у Вас виникнуть думки щодо якості?...

Я ні в якому разі не хочу стверджувати, що ціни на продукцію компанії Nature's Sunshine Products формуються виключно з метою ввести в оману покупця щодо високої якості продукції, проте ми повинні розуміти, що робота висококласних спеціалістів-нутріциологів, лаборантів, експертів з якості та інших фахівців має високо цінуватися. Що для нас, людей, найдорожче? (йдеться не про сімейні цінності). Кожен скаже – звичайно здоров’я. То чому для нас інколи так важко наважитися придбати препарат за 100-200 грн., який наповнить організм необхідними природними елементами. Адже, коли не все в порядку зі здоров’ям, то відходять далеко на задній план наші амбіції стати мільйонерами, досягти вершин у кар’єрі, стати лауреатом премії «Золота жар-птиця» або «Гордість країни», нам лише хочеться БУТИ ЗДОРОВИМИ.

Інвестиції у здоров’я – це вклад у майбутнє! Маленький секрет: якщо хоча б не на повну силу займатися бізнесом в компанії Nature's Sunshine Products, то вже через 3-4 місяці продукція на загальну суму 300-400 грн. може обходитися БЕЗКОШТОВНО!

До речі, ось ціни на продукцію NSP.

Немає коментарів:

Дописати коментар